nnnnn

Despre noi

Activitatea noastra este reglementata si acopera domeniul de interes exprimat de Legea 333/2003, HG 1010 si normele de aplicare respective, utilizam normele UE si standardele internationale, avand o vasta si indelungata experienta ca importator, integrator si distribuitor de echipamente:

 - Sisteme de antiefractie SATEL
 - Sisteme video cu circuit inchis GRUNDIG, VIVIEYE, DAHUA
 - Sisteme de detectie si avertizare la incendiu UNIPOS
 - Sisteme de control acces SATEL, ROSSLARE
 - Sisteme de interfonie si videointerfonie COMAX, ORNO
 - Sisteme de securitate integrate SATEL

      Tot timpul la curent cu noutatile de pe piata echipamentelor de securitate, firma noastra ofera clientilor sai siguranta unor sisteme de alarmare complexe si la un nivel tehnologic cat mai ridicat.

      Pentru a mentine un standard ridicat al activitatii, suntem preocupati de o continua imbunatatire a calitatii. Compania noastra tine in mod deosebit la pregatirea de specialitate a personalului sau, asigurandu-le participarea continua la programele de instruire ale producatorilor, atat pentru echipamentele clasice cat si pentru cele mai noi tehnologii promovate pe plan mondial.

      Mijloacele tehnice si dotarea de care dispunem  ne permite sa realizam cele mai complexe proiecte in domeniu.

       In  decursul anilor, inclusiv prin participarea la expozitiile de profil, am incercat sa ridicam nivelul sistemelor de securitate specifice domeniului la nivelul standardelor din celelalte tari membre ale Comunitatii Europene .